Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

Πως οι Οικολόγοι Πράσινοι εξαφανίζονται δημοσκοπικά και επανεμφανίζονται (αφού έχει γίνει η ζημιά) κατά βούληση της ...public issue

Ίδια μέρα, ίδια εταιρεία, ίδιο κανάλι...
Την μια, οι Οικολόγοι Πράσινοι στα υπόλοιπα κόμματα (όλα μαζί εμφανίζονται 2%) και ο Γιάννης Μαυρής ανακοινώνει ότι από το 19% των εξωκοινοβουλευτικών των εκλογών της 6ης Μαΐου, έχει απορροφηθεί το 15% από την νέα πόλωση. Ερωτώμενος για το ποσοστό των ΟΠ, δίνει 0,5%.
Την ίδια μέρα βγαίνει η δεύτερη κάρτα με τους ΟΠ, στο 2% και τα λοιπά κόμματα ακόμη ένα 2%. Όχι τίποτα άλλο, τώρα ταιριάζουν τα νούμερα... (19% - 15% = 4%, ΟΠ 2%, Λοιπά 2%)
Ένα "αθώο" λαθάκι ή μια δημοσκοπική νοθεία για την οποία θα έπρεπε να αφαιρεθεί η άδεια από την public issue; Γιατί μην ξενάμε ότι αυτή που επιλεκτικά κυκλοφορεί είναι η πρώτη δημοσκόπηση που στέλνει μηνύματα χαμένης ψήφου στους ΟΠ και αλλοιώνει την πρόθεση ψήφου με διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Δεν μπορούν οι δημοσκοπικές εταιρείες να κάνουν ό,τι θέλουν! Ας ζητήσει επίσημα η public issue και ο Γιάννης Μαυρής συγγνώμη από τους Οικολόγους Πράσινους και ας αποκαταστήσει την αλήθεια για την δημοσκόπησή του. Αλλιώς είναι θέμα νομικής υποστήριξης στο θύμα - αυτήν την φορά, τους Οικολόγους Πράσινους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...